Crazy88

Zou jij jouw baas weleens een adje willen zien trekken? Of de saaiste collega een wildvreemde willen zien omhelzen in de binnenstad van Enschede? Of zie jij jouw oma iets eten wat ze eigenlijk heel vies vindt?

Welkom bij Crazy88, het meest waanzinnige en hilarische spel dat je ooit zult spelen! Het idee is simpel: je krijgt 88 opdrachten die je moet voltooien, en je hebt slechts twee uur de tijd om er zo veel mogelijk te doen. Maar pas op, sommige opdrachten zijn zo uitdagend dat je creativiteit, lef en humor nodig hebt om ze tot een goed einde te brengen.

Puzzel mee in onze City Game!

Een Crazy88 in Enschede

Bereid je voor op een dag vol knotsgekke opdrachten en uitdagingen die je met je vrienden of collega's moet voltooien. Het is een race tegen de klok en tegen je collega's of vrienden terwijl je jezelf of anderen in de meest onwaarschijnlijke situaties plaatst, van het uitvoeren van een zelfverzonnen dans op de Oude Markt tot het maken van een selfie met een wildvreemde. Je zult gekke dansjes moeten uitvoeren, bizarre gerechten proeven en nog veel meer. Maar bovenal zul je plezier hebben en lachen tot je er buikpijn van krijgt.

Crazy88 is perfect voor alle gelegenheden. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes en van verjaardagen tot gewoon een dagje uit met vrienden. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, je grenzen te verleggen en vooral veel plezier te hebben. Het spel is ontworpen om teamwork en communicatie te versterken, dus het is een geweldige manier om de connecties met je vrienden of collega's te versterken. Het saboteren van andere teams wordt sterk aangeraden, want aan het einde van de game komen we samen op het beginpunt. Hier worden de winnaars bekend gemaakt en volgt een prijsuitreiking. Er is zelfs de mogelijkheid tot het bijboeken van een eindcompilatie met de meest bizarre video's en foto's van alle teams in één video.

Maar let op, Crazy88 is niet voor watjes! Sommige opdrachten zijn behoorlijk uitdagend en kunnen je uit je comfortzone halen. Wij vinden echter dat dit precies de reden is wat het spel zo leuk maakt. Het zal je uitdagen om dingen te doen die je normaal gesproken niet zou doen, en je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken als je je geest openstelt voor nieuwe ervaringen.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw Crazy88 en maak je klaar voor de meest gekke dag van je leven! Onze ervaren en enthousiaste spelleiders zullen ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en dat je de tijd van je leven hebt. En wie weet, misschien win jij wel de felbegeerde titel van 'Crazy88-kampioen'!

Willen jullie graag een hapje eten voor of na de game? Of willen jullie blijven zitten na de game voor een drankje? Laat het ons weten in je aanvraag en wij geven het door aan de locatie.

Minimaal 6 personen
Gemiddeld €18,00 per persoon*
De meest gekke opdrachten
Laat je verrassen

Neem contact met ons op!

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.