Pubquiz

Wil jij een gezellige avond beleven met vrienden, familie of collega's? Dan is een pubquiz van HOEDAT de perfecte activiteit voor jou!

Een pubquiz is een avondvullende activiteit waarbij teams tegen elkaar strijden om de meeste punten te verzamelen door middel van vragen uit verschillende categorieën, zoals algemene kennis, muziek, gekke feitjes en popcultuur. Het is de perfecte manier om kennis te testen en te delen terwijl je geniet van een drankje en een hapje in een gezellige sfeer.

Puzzel mee in onze City Game!

De pubquiz van HOEDAT

Onze pubquizzen zijn professioneel samengesteld en worden gepresenteerd door twee ervaren quizmasters die de sfeer er altijd in weten te brengen. Je hoeft geen genie te zijn om deel te nemen, want de vragen zijn op verschillende niveaus en er is voor ieder wat wils.

De pubquizzen van HOEDAT zijn geschikt voor verschillende soorten gelegenheden. Van bedrijfsuitjes tot verjaardagsfeestjes en van vrijgezellenfeestjes tot gewoon een avondje uit met vrienden. Onze quizzen kunnen worden aangepast aan de wensen van jouw groep en kunnen plaatsvinden op een locatie naar keuze, zoals een café, restaurant of vergaderzaal. Weet je nou niet precies welke locatie geschikt is? HOEDAT helpt graag een handje mee in het zoeken naar een locatie die het beste past bij de wensen van jouw groep!

Een pubquiz is niet alleen ontzettend leuk om te spelen, het kan ook helpen bij teambuilding en het verbeteren van de samenwerking tussen collega's. Het stimuleert het denkvermogen en creativiteit van de deelnemers, terwijl het ook de communicatie en interactie tussen teamleden verbetert.

Een pubquiz van HOEDAT is de perfecte keuze voor een avondje uit vol plezier, spanning en gezelligheid. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en plan een avond vol entertainment en uitdaging!

Minimaal
20 personen
Gemiddeld €14,00
per persoon*
Inclusief een prijs voor
het beste team
Inclusief 2 getrainde
quizmasters

Neem contact met ons op!

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.