Onze theatergroep

Toen Marloes en Remco begonnen aan hun HOEDAT-avontuur, was een van de doelen het creëren van een theaterfamilie. En dit is gelukt!

HOEDAT heeft op dit moment een theatergroep bestaande uit 16 leden. Elke maandagavond komen zij samen om lekker theater te spelen, elkaar de kneepjes van het vak te leren en om gezellig bij te kletsen. De theatergroep bestaat uit een divers en enthousiast team van mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Het team staat daarnaast bekend om hun goede sfeer, omdat er na elke theateravond ruimte is voor gezelligheid met leuke muziek en veel leuke gesprekken.

Daarnaast komt een deel van de groep samen op de dinsdagavond om te repeteren voor komende projecten van HOEDAT.

Het allerleukste is dat HOEDAT verschillende projecten heeft waarin deze toppers ook in te zetten zijn. Denk hierbij aan de typetjes die je in kan zetten op je bedrijfsfeest of als welkomstcomité. Of de Mind Game, waar zij acteurs voor inzetten zodat de City Game van nog hogere kwaliteit is.

Bekijk hier de folder voor meer informatie!

Wil jij je nou aansluiten bij de theatergroep van HOEDAT? Of heb je een brandende vraag over deze leuke groep? Stuur dan een mail naar aanmelden@hoedat.com of stuur een WhatsAppje en wie weet kan HOEDAT jou binnenkort verwelkomen in de leukste theaterfamilie van Twente!

Acelya Dogan
Danny Koobs
Didem Polat
Didre Schutte
Esther van Harmelen
Gijs Spitshuis
Jenn Philippo
Jordi Dubbeldam
Kevin Kras
Leon Bijenhof
Lisse Grashuis
Nicole Frenger
Owen Egberink
Ruben Zonnebeld
Sara Weeda
Yvo van Ravenswaaij