De Grote FLOB show

FLOB bestaat uit Finn Vanalles, Lottie Lolly, Ozzy Ozzo en Bibi Bounce. De show hebben we speciaal geschreven voor een samenwerking tussen BSO de Kijkdoos, de Roombeekschool en de Anna van Buren school.

De Grote FLOB Show

FLOB bestaat uit Finn Vanalles, Lottie Lolly, Ozzy Ozzo en Bibi Bounce. De show hebben we speciaal geschreven voor een samenwerking tussen BSO de Kijkdoos, de Roombeekschool en de Anna van Buren school. De show begint met het leren kennen van Jacob en Pien. Pien laat Jacob namelijk de zolder van haar opa zien! Hij is vroeger ruimtevaarder geweest en heeft nog allemaal spullen op zolder staan van vroeger.

Maar wat is dat? Na het verkennen van de zolder, zien ze ineens een grote raket staan. Ze gaan er samen in om vervolgens helemaal naar de planeet Tikilion te reizen. Daar komen ze zachtst gezegd niet zonder slag of stoot terecht. De raket is namelijk kapot.

Gelukkig leren ze in Tikilion de karakters van FLOB kennen. Zij kunnen ze vast helpen met het repareren van de raket van Opa Johan. Samen met FLOB gaan Pien en Jacob op avontuur in Tikilion. Ze leren veel over de buitenaardse magie, de karakters met wie ze op avontuur zijn en de mogelijkheden op Tikilion.

Dit project hebben we kunnen realiseren door de samenwerking op te zoeken met Samen Twekkelerveld. Een vereniging die ons fantastisch heeft geholpen in het realiseren van het decor voor deze voorstelling. Daarnaast heeft Josje Esseveld van Made By Josje de mooie kostuums van FLOB gemaakt. Met behulp van deze mensen hebben wij voor het IKC project van BSO de Kijkdoos, de Roombeekschool en de Anna van Buren school, een hele mooie voorstelling kunnen creëren als aftrap van een serie theaterworkshops voor kinderen.

Opdrachtgever

Columbus Junior - locatie De Kijkdoos

Instagram iconFacebook icon