Lifestyle Event Borne

Visit Borne heeft ons gevraagd om mee te helpen aan deze mooie aankleding door onze typetjes in te zetten. Dus de toiletdames gingen samen met Peet en Jor op pad om Borne onveilig te maken.

Lifestyle Event in Borne

Peet en Jor

Een bijzondere koopzondag in Borne. Tijdens het Lifestyle Event in Borne late winkels uit Borne al hun moois op de lange blauwe loper zien en zijn er allerlei leuke dingen te doen op deze extra aangeklede koopzondag! Visit Borne heeft ons gevraagd om mee te helpen aan deze mooie aankleding door onze typetjes in te zetten. Dus de toiletdames gingen samen met Peet en Jor op pad om Borne onveilig te maken.

In Borne lag een 400 meter lange blauwe loper waar elk uur de winkels hun collectie konden showen. En dat hebben ze gedaan! Met ondersteunende en bizarre presentatie van Peet en Jor liepen de modellen van alle winkels over de catwalk en lieten ze vol trots zien wat ze allemaal in huis hadden. Of het nou voor je nieuwe garderobe was of voor mooie spullen in huis, je kon je ogen uitkijken!

Toiletdames Suus en Pleun

Peet en Jor hebben gezorgd voor de presentatie waarbij ze elke langslopende winkel aanprezen en kort iets vertelden over wat ze zagen. In heel het centrum hoorde je de stemmen van Peet en Jor en kon je meegenieten van hun overdreven persoonlijkheden.

Iets verderop stonden toiletdames Suus en Pleun te zorgen voor vermaak. Naast de toilethokjes die neergezet waren voor dit evenement, stonden Suus en Pleun toiletentertainment uit te voeren. En dit was alles behalve shit!

Van toiletrol werpen tot pleeborstel(zwaard)vechten, het aanbod was bijzonder, maar erg vermakelijk! Op het plein waar het leuke duo stond was zelfs een springkussen geregeld. Dus voor de kinderen was dit een perfect plein om al hun energie kwijt te kunnen, terwijl papa of mama naar de catwalk aan het kijken waren.

Al met al was dit een erg leuk evenement en hebben we hier ontzettend veel plezier uitgehaald. Dankjewel Visit Borne voor het vertrouwen in ons en wellicht zien jullie ons tijdens het Lifestyle Event in 2023!

Tot dan!

Opdrachtgever

Visit Borne

Instagram iconFacebook icon