Theaterworkshops

Wil jij je kinderen kennis laten maken met de fantastische wereld van het theater? Of ben je zelf op zoek naar leuke en leerzame theaterworkshops? Dan ben je bij HOEDAT aan het juiste adres!

De workshops bieden een unieke ervaring waarbij jouw kinderen kunnen ontdekken hoe het is om op het podium te staan.

Onze workshops zijn zowel leuk als leerzaam. Tijdens de lessen leren kinderen over verschillende aspecten van het theater, zoals improvisatie, stemgebruik en beweging.

Bij ons draait alles om het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, plezier hebben en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Wie weet vinden ze zelfs hun roeping als acteur of actrice!

Theatergroep groepsfoto

Agenda

Er staat weer een reeks workshops gepland! Onze workshops worden gegeven in het theater van Prismare aan de Roomweg in Enschede. De eerstvolgende workshops starten op

Woensdag 24 mei 2023

De workshops duren 8 weken. De laatste workshop zal echter plaatsvinden op dinsdag 11 juli.

Zodra je je inschrijft nemen we contact met je op voor meer informatie over de workshops. Kijk snel hier onder naar onze verschillende groepen! Op dit moment geven wij de workshops aan De Huppelaars, De Ontdekkers en De Entertainers.

De verschillende groepen

Bij HOEDAT hebben wij zes verschillende groepen gebaseerd op leeftijdscategorieën. Op dit moment geven wij workshops voor de Huppelaars, de Ontdekkers en de Entertainers. In de toekomst zullen de workshops ook gegeven worden voor de Dromers en de Acteurs.

Onze Theatergroep is altijd toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar. Kijk snel op onze pagina over de Theatergroep voor meer informatie.

H blauw

De Huppelaars

3 t/m 5 jaar

Meer informatie
O oranje

De Ontdekkers

6 t/m 8 jaar

Meer informatie
E roze

De Entertainers

9 t/m 12 jaar

Meer informatie
D paars

De Dromers

13 t/m 15 jaar

Meer informatie
A groen

De Acteurs

16 t/m 18 jaar

Meer informatie
T geel

De Theatergroep

18 t/m 99 jaar

Meer informatie